A betegek rehabilitációját szolgálta az 1 százalék

2010. október 22. | Jelentés

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány a 2008-as keresetek után befizetett személyi jövedelemadó 1 százalékaiból befolyt összeget az SM betegek rehabilitációjára fordította. A közhasznú szervezet jogszabályi kötelezettségének eleget téve, az átlátható gazdálkodásra vonatkozó alapelveinek megfelelően arról ad számot: az MSMBA kuratóriumi döntésének megfelelően a 843.967 Ft a Nyíregyházán SM rehabilitációs centrumként működő nappali intézmény működési [&hellip

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány a 2008-as keresetek után befizetett személyi jövedelemadó 1 százalékaiból befolyt összeget az SM betegek rehabilitációjára fordította.

A közhasznú szervezet jogszabályi kötelezettségének eleget téve, az átlátható gazdálkodásra vonatkozó alapelveinek megfelelően arról ad számot: az MSMBA kuratóriumi döntésének megfelelően a 843.967 Ft a Nyíregyházán SM rehabilitációs centrumként működő nappali intézmény működési költségeinek fedezését szolgálta. A kuratórium az érintett családok nevében is köszönetet mond minden ismeretlen adózónak, akik bevallásukban az SM betegeket jelölték meg kedvezményezettként.

Kapcsolódó cikkek:
Közhasznúsági jelentés: az MSMBA 2009-ben
Mire futotta 2008-ban?

 

Scroll to top