A nyíregyházi SM centrum története képekben

2012. szeptember 12. | Közösség

Kisfilm készült a nyíregyházi SM rehabilitációs cetrumban az elmúlt években lezajlott fejlesztésekről, az intézményben folyó szakmai munkáról. Az összességében százmilliós nagyságrendű beruházásnak köszönhetően hamarosan bentlakásos rehabilitációs ellátóhelyként működhet tovább a jelenleg egyedülálló szolgáltatóhely. A jelenleg 25 fő nappali ellátását szolgáló intézmény egyelőre a nyírségi megyeszékhely környezetében élő betegek ellátását tudja vállalni. A Magyar Sclerosis Multiplexes [&hellip

Kisfilm készült a nyíregyházi SM rehabilitációs cetrumban az elmúlt években lezajlott fejlesztésekről, az intézményben folyó szakmai munkáról. Az összességében százmilliós nagyságrendű beruházásnak köszönhetően hamarosan bentlakásos rehabilitációs ellátóhelyként működhet tovább a jelenleg egyedülálló szolgáltatóhely.

A jelenleg 25 fő nappali ellátását szolgáló intézmény egyelőre a nyírségi megyeszékhely környezetében élő betegek ellátását tudja vállalni. A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány által kialakított és működtetett intézményben 2006 óta folyamatosan zajlanak a fejlesztések, a cél az, hogy Magyarországnak legyen valódi SM rehabilitációs központja.

A támogatók felajánlásaiból, valamint a pályázatokon elnyert összegekből megvalósított beruházásoknak köszönhetően hamarosan bentlakásos ellátóhellyé válhat a centrum: lehetővé válik, hogy az ország távolabbi területeiről is fogadhassanak SM betegeket 3-4 hetes rehabilitációs kúrákra.

A nyíregyházi SM centrumot bemutató film ide kattintva nézhető meg.
A film nagyobb képfelbontású, letölthető verziója itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek:
Műszaki átadás Nyíregyházán
Ismerkednek az SM betegek a centrummal
Kibővülhet az SM centrum: 67 milliós fejlesztés Nyíregyházán
Fő cél: Magyarországnak legyen valódi SM rehabilitációs központja

 

Scroll to top