Abylimpiát hirdetnek Békés megyében

2010. március 5. | Aktuális

A szlovákiai nemzetközi SM bajnokság tapasztalatait felhasználva Békés megyében is lesz abilympia 2010 tavaszán. A szlovák példát követve a viharsarki egyesület is úgy döntött, hogy meghirdeti a képességek és készségek versengését. A rendezvényre a Békés Megyei Önkormányzat pályázatán 750 ezer forintot nyert is a civil szervezet. A helyszín valószínűleg Füzesgyarmat lesz, a pontos időpont és [&hellip

A szlovákiai nemzetközi SM bajnokság tapasztalatait felhasználva Békés megyében is lesz abilympia 2010 tavaszán. A szlovák példát követve a viharsarki egyesület is úgy döntött, hogy meghirdeti a képességek és készségek versengését.

A rendezvényre a Békés Megyei Önkormányzat pályázatán 750 ezer forintot nyert is a civil szervezet. A helyszín valószínűleg Füzesgyarmat lesz, a pontos időpont és a program még nem kristályosodott ki, ám a kézimunkától az ételkészítésen át a sakkig és úszásig széles repertoárt terveznek. Legalább húsz beteg részvételére számítanak Békés megyéből, s bíznak abban, hogy az első tapasztalatokat követően sikerül majd kiterjeszteni a kezdeményezést tágabb körre is.

 

 

Scroll to top