Adománybolt nyílik az SM betegek javára

2014. január 31. | Aktuális

Adománybolt nyílik a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Egyesület üzemeltetésével a gyulai piactéren február első napjaiban. A bolt működtetéséhez olyan tárgyakat, termékeket fogadnak, amelyek hasznosak lehetnek egy háztartásban. Az üzletben ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, játékokat, sportszereket, működőképes műszaki cikkeket fognak árusítani, a piacinál kedvezőbb árakon, a bevételt pedig az SM betegek javára fordítják. A gyulai piactéren [&hellip

Adománybolt nyílik a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Egyesület üzemeltetésével a gyulai piactéren február első napjaiban. A bolt működtetéséhez olyan tárgyakat, termékeket fogadnak, amelyek hasznosak lehetnek egy háztartásban. Az üzletben ruházati termékeket, könyveket, dísztárgyakat, játékokat, sportszereket, működőképes műszaki cikkeket fognak árusítani, a piacinál kedvezőbb árakon, a bevételt pedig az SM betegek javára fordítják.

A gyulai piactéren (Gyula, Október 6. tér 2.) működő adománybolt 2014. február 3-i (hétfő), 9 óra 30 perckor kezdődő ünnepélyes megnyitásán Görgényi Ernő gyulai polgármester mellett Herczegné Szabó Marianna, az üzletet üzemeltető SM egyesület elnöke mond megnyitó köszöntőt.

Az egyesület adománygyűjtő felhívása ide kattintva, szórólapja pedig ide kattintva érhető el.

 

Scroll to top