Anyagi segítség az árvízkárosult SM betegeknek

2010. június 7. | Aktuális

Az országos alapítvány anyagi támogatással segít, s szükség esetén gyűjtést is szervez az ár- és belvízkárosult SM betegeknek, illetve családjuknak. A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány felhívja az ország valamennyi területén működő megyei és területi SM egyesületek vezetőit, jelezzék, ha a térségükben olyan SM beteg él, akit közvetlenül érint a rendkívüli időjárás miatt kialakult ár- [&hellip

Az országos alapítvány anyagi támogatással segít, s szükség esetén gyűjtést is szervez az ár- és belvízkárosult SM betegeknek, illetve családjuknak.

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány felhívja az ország valamennyi területén működő megyei és területi SM egyesületek vezetőit, jelezzék, ha a térségükben olyan SM beteg él, akit közvetlenül érint a rendkívüli időjárás miatt kialakult ár- és/vagy belvízkár. A helyi önkormányzat által kiadott igazolás alapján károsultnak tekinthető sclerosis multiplexes betegeknek az alapítvány lehetőségeihez mérten egyszeri, vissza nem térítendő szociális támogatást nyújt, s szükség esetén gyűjtést is szervez, hogy segítsen átvészelni a természeti csapást. Az MSMBA a jelzést az msmba@enternet.hu címre várja a károsult elérhetőségeinek feltüntetésével.

 

Scroll to top