Boldog új évet mindenkinek!

2010. december 22. | Aktuális

A SejtMag Magazint kiadó Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) és a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) nevében is köszönjük a betegeknek, a családtagoknak, a pártolóknak, az önkénteseknek, az orvosoknak és ápolóknak, hogy 2010-ben is őrizték a közösségeket. A mecénásoknak köszönjük, hogy szakmai és anyagi támogatásukkal hozzájárultak a közösségi rendezvények és szakmai programok létrejöttéhez. [&hellip

A SejtMag Magazint kiadó Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) és a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) nevében is köszönjük a betegeknek, a családtagoknak, a pártolóknak, az önkénteseknek, az orvosoknak és ápolóknak, hogy 2010-ben is őrizték a közösségeket.

A mecénásoknak köszönjük, hogy szakmai és anyagi támogatásukkal hozzájárultak a közösségi rendezvények és szakmai programok létrejöttéhez. A szerkesztőség nevében Olvasóinknak, betegeknek és egészségeseknek immár évek óta ugyanazt kívánjuk, mert ennél többet nem kívánhatunk: soron kívüli orvosi vizsgálatoktól mentes, testileg és lelkileg kiegyensúlyozott, optimista új évet!

 

Scroll to top