Csökkenő állami támogatás a betegeknek

2010. március 3. | Aktuális

A Magyar SM-es Betegekért Alapítvány (MSMBA) 2010-ben az eddiginél is nagyobb összeggel kell, hogy hozzájáruljon a nyíregyházi SM Centrum működtetéséhez, mert csökken a Magyar Államkincstártól érkező normatív támogatás – közölte Kék Ignácné, az intézet vezetője. Az MSMBA legutóbbi kuratóriumi ülésén az elnökség a legfontosabb prioritásnak nevezte, hogy a naponta 25 SM beteget ellátó, s még [&hellip

A Magyar SM-es Betegekért Alapítvány (MSMBA) 2010-ben az eddiginél is nagyobb összeggel kell, hogy hozzájáruljon a nyíregyházi SM Centrum működtetéséhez, mert csökken a Magyar Államkincstártól érkező normatív támogatás – közölte Kék Ignácné, az intézet vezetője.

Az MSMBA legutóbbi kuratóriumi ülésén az elnökség a legfontosabb prioritásnak nevezte, hogy a naponta 25 SM beteget ellátó, s még több sorstársat a látókörében tudó egyedülálló intézmény működhessen. Fejlesztés is történt: amíg 2008-ban egy speciális gyógymatracot, 2009 karácsonyára egy vérkeringést javító mágnesterápiás készüléket vásároltak a betegeknek az MSMBA 700 ezer forintos támogatásából.

Scroll to top