Farsangoltak a nyíregyházi SM centrumban

2013. február 22. | Közösség

Tombolasorsolással, zenével, tánccal kiegészített farsangi mulatságot rendezett a Szabolcs Szatmár-Bereg Megyei SM Betegek Egyesülete a nyíregyházi SM centrumban. A bőséges farsangi ebéd elfogyasztása előtt a helyi Zeusz együttes zenélt a 2013. február 13-án megrendezett farsangon, a zene ütemére együtt mozogtak, szórakoztak a mozgáskorlátozott egyesületi és pártoló tagok is. A program részeként tombolasorsolást is szerveztek, a [&hellip

Tombolasorsolással, zenével, tánccal kiegészített farsangi mulatságot rendezett a Szabolcs Szatmár-Bereg Megyei SM Betegek Egyesülete a nyíregyházi SM centrumban.

A bőséges farsangi ebéd elfogyasztása előtt a helyi Zeusz együttes zenélt a 2013. február 13-án megrendezett farsangon, a zene ütemére együtt mozogtak, szórakoztak a mozgáskorlátozott egyesületi és pártoló tagok is. A program részeként tombolasorsolást is szerveztek, a feszült várakozás csaknem mindenki számára meghozta az eredményt: a szelvényvásárlók többsége szerencsével járt és hazavihetett valamilyen ajándékot. A tombola árusításból befolyt összeget a tervezett idei kirándulások és kulturális rendezvények költségeire fordítja a megyei SM egyesület.

Kapcsolódó cikkek:
Rehabilitáció is kell a gyógyuláshoz
Ismerkednek az SM betegek a centrummal
Rehabilitáció a könnyebb hétköznapokért
A nyíregyházi SM centrum története képekben

Scroll to top