Fotókiállítás az SM-ről az esztergomi zsinagógában

2013. február 4. | Közösség

Az Erezarcú kór, SM betegek ezer arca című fotókiállítás megnyitójára invitálja tagjait és az érdeklődőket az esztergomi zsinagógába az Esztergom és Vonzáskörzete SM Klub. Ezerarcú kór, SM betegek ezer arca címmel 2012 márciusában indult országos fotópályázat a sclerosis multiplex betegségről: 77 amatőr, félprofi és profi fotós küldött összesen több több mint 330 fényképet, amelyek bemutatják [&hellip

Az Erezarcú kór, SM betegek ezer arca című fotókiállítás megnyitójára invitálja tagjait és az érdeklődőket az esztergomi zsinagógába az Esztergom és Vonzáskörzete SM Klub.

Ezerarcú kór, SM betegek ezer arca címmel 2012 márciusában indult országos fotópályázat a sclerosis multiplex betegségről: 77 amatőr, félprofi és profi fotós küldött összesen több több mint 330 fényképet, amelyek bemutatják hogyan élnek ma az SM betegek Magyarországon. Sok érintett beteg és családtag is megörökítette a hétköznapok örömeit és fájdalmait. A fotókból összeállított kiállítási anyagot elsőként 2012. május 30-án, az SM Világnapján, a budapesti Erzsébet téren mutatták be a nagyközönségnek. Később a szeptemberi országos SM nap keretében és Dorogon is megnézhették az érdeklődők a mintegy nyolcvan fotót bemutató tárlatot.

Ezúttal az Esztergom és Vonzáskörzete SM Klub vezetése szervezett bemutatási lehetőséget a kiállításnak. Az állófogadással és kulturális programmal is kiegészülő kiállításmegnyitó az esztergomi zsinagógában (Esztergom, Imaház utca 2.) lesz 2013. február 8-án 17 órakor.

A kiállítást Budavári Mária SM nővér (fotónkon), az Esztergom és Vonzáskörzete SM Klub elnöke nyitja meg. A programban körzeműködnek: Ódor Csilla csellóművész, Maronka Csilla színművész, valmint a párkányi Kisbojtár tánccsoport két táncosa. A kiállításmegnyitón levetítik az esztergomi Régió TV a 2012-es Segíts Mozdulni! országos SM médiapályázatra készült pályamunkáját is.

Kapcsolódó cikkek:
SM Világnap 2012. május 30-án: 77 pályázóval zárult az országos fotópályázat
Kisfilm az SM fotópályázat képeiből
Az “ezerarcú” fotópályázat díjazottjai
Megmozdult az ország: 38 szerkesztőség, 42 pályázó az SM médiapályázaton

Scroll to top