Gyógytorna a Pető Intézetben

2010. március 2. | Aktuális

Könnyebbé, fájdalommentesebbé válhatnak a mindennapjai, jobban meg tudja valósítani az önellátást az a beteg, aki rendszeresen részt tud venni speciális gyógytornán. Az SM Budapesti Egyesület támogatást kínál a fővárosban és a Pest megyében élő SM betegek számára, hogy eljuthassanak a Pető Intézet gyógytorna foglalkozásaira. Gáspár Zsuzsanna, a civil szervezet elnöke elmondta: az egyesület 2010. január [&hellip

Könnyebbé, fájdalommentesebbé válhatnak a mindennapjai, jobban meg tudja valósítani az önellátást az a beteg, aki rendszeresen részt tud venni speciális gyógytornán. Az SM Budapesti Egyesület támogatást kínál a fővárosban és a Pest megyében élő SM betegek számára, hogy eljuthassanak a Pető Intézet gyógytorna foglalkozásaira.

Gáspár Zsuzsanna, a civil szervezet elnöke elmondta: az egyesület 2010. január és június között heti egy alkalommal átvállalja a gyógytornák díját, s a budapestiek számára vállalja a szállítás megszervezését is. A támogatásnak egyedüli feltétele az egyesületi tagság. A részletekről a (70) 334-84-31-es telefonszámon kérhető felvilágosítás.

Scroll to top