Kárenyhítés a Viharsarokban

2010. október 4. | Aktuális

Három Békés megyei SM betegnek nyújtott anyagi támogatást az országos alapítvány, miután a rendkívüli nyári viharok miatt nehéz helyzetbe kerültek. Két betegnek a háza és kerítése helyreállításához 70 ezer, illetve 50 ezer forint vissza nem térítendő dotációt nyújtott, egy sorstársat pedig, akinek a károkon túl a kertjében csaknem a teljes idei termését is elverte a [&hellip

Három Békés megyei SM betegnek nyújtott anyagi támogatást az országos alapítvány, miután a rendkívüli nyári viharok miatt nehéz helyzetbe kerültek.

Két betegnek a háza és kerítése helyreállításához 70 ezer, illetve 50 ezer forint vissza nem térítendő dotációt nyújtott, egy sorstársat pedig, akinek a károkon túl a kertjében csaknem a teljes idei termését is elverte a vihar, 100 ezer forinttal támogatott (kép: Czirok Bence). Amint azt megírtuk, júniusban az MSMBA országos közleményt adott ki, hogy az ár- és belvízkárok miatt bajba került betegeknek – függetlenül attól, melyik megyében élnek – segítséget és gyűjtést szervez, e felhívásra viszont nem futott be igénylés.

Kapcsolódó cikkek:
A betegek rehabilitációját szolgálta az 1 százalék
Anyagi segítség az árvízkárosult SM betegeknek

Scroll to top