Ki tanítja meg az Ipad használatát egy SM betegnek?

2014. november 9. | Aktuális, Sorstársak

Egyik fiatal budapesti SM betegtársunk a kezelőorvosa révén kapott egy Ipad készüléket, hogy mozgáskorlátozottsága miatti elszigeteltségét a virtuális világ kicsit ellensúlyozhassa. Viszont a készülék használatához segítségre lenne szüksége

Fiatal SM beteg sorstársunk sem a kezét, sem a lábát nem tudja mozgatni. Budapesten a XVII. kerületben él, kezelőorvosa révén beüzemeltek számára egy Ipad-t, amelyet ebben az állapotban is tud használni, hogy könnyebben teljenek a mindennapjai. Viszont nincs tapasztalata a készülék használatában, nem tudja kihasználni mindazokat a lehetőségeket, amelyek révén igazán öröme telhetne az eszközben.

Kezelőorvosa a Facebook-on is közzétett felhívásában olyan embert keres, aki vállalná, hogy elmegy hozzá néhány alkalommal és segít neki abban, mire és hogyan lehet használni egy Ipad-t. Kezelőorvosa dr. Jakab Gábor várja egy segítőkész budapesti önkéntes jelentkezését a jakabg@uzsoki.hu címen. Mivel sok levél fut be a főorvos úrhoz, a jelentkező a levél tárgyába írja bele: “Segítség az Ipad használatában.” Fogjunk össze, hogy csökkenhessen a betegtársunk elszigeteltsége!

Scroll to top