Közhasznúsági jelentés: az MSMBA 2009-ben

2010. május 31. | Jelentés

Az országos alapítvány az átlátható működés jegyében közzétette a 2009-ről szóló közhasznúsági jelentését. Ebből többek között kiderül, hogy 76 millió forintos saját tőke mellett közel 119 milliós mérlegfőösszeggel zárta a civil szervezet az évet. Az alapítvány nem élte fel költségvetését: mintegy 6 millió forintot tudott tartalékolni, amire azért is szükség van, hogy nagyobb szabású pályázatokon [&hellip

Az országos alapítvány az átlátható működés jegyében közzétette a 2009-ről szóló közhasznúsági jelentését. Ebből többek között kiderül, hogy 76 millió forintos saját tőke mellett közel 119 milliós mérlegfőösszeggel zárta a civil szervezet az évet. Az alapítvány nem élte fel költségvetését: mintegy 6 millió forintot tudott tartalékolni, amire azért is szükség van, hogy nagyobb szabású pályázatokon is el tudjon indulni, megfelelő önerőt tudjon felmutatni, illetve programokat előfinanszírozni.

Az MSMBA közhasznúsági jelentései – köztük a 2009-re vonatkozó, önkicsomagoló “exe” fájlként feltöltött beszámolóval – évekre visszamenőlegesen letölthetők a honlapunkról.

 

Scroll to top