Közösségi évzárás Kecskeméten

2013. december 30. | Közösség

programban önkénteseket toboroznak, akik segíteni tudnak az ezt igénylő SM betegek mindennapjainak könnyebbé tételében. A munka Bács-Kiskun megyében is elindult, egyszerre keresik az önkénteseket és mérik fel az SM betegek igényeit. Minderről Turi Sándor, a Smaragd SM Egyesület elnöke számolt be a szervezet évzáró találkozóján. Az összejövetel napirendjén az új tagok felvétele mellett az év [&hellip

programban önkénteseket toboroznak, akik segíteni tudnak az ezt igénylő SM betegek mindennapjainak könnyebbé tételében. A munka Bács-Kiskun megyében is elindult, egyszerre keresik az önkénteseket és mérik fel az SM betegek igényeit. Minderről Turi Sándor, a Smaragd SM Egyesület elnöke számolt be a szervezet évzáró találkozóján.

Az összejövetel napirendjén az új tagok felvétele mellett az év történéseiről szóló beszámoló szerepelt. A résztvevők tájékoztatást kaptak arról, hogy az egyesület berkeiben miként tudnak olyan flotta mobiltelefon előfizetéshez jutni, amellyel kedvező percdíjakkal telefonálhatnak. Beszámoló hangzott el az országos egyesületben történt változásokról, illetve a 2014. május végére tervezett, több napos berekfürdői találkozóról, valamint ismertették egy Gyulán megnyílt vendégház kedvezményes igénybevételének lehetőségeit is.

A rendezvényen kiosztották a SMaragd SM Egyesület Szociális Díjait, amelyet Kalló Juliannának, Szőke Gézánénak és Opoczki Sándornak adományoztak a munkájukért.

Scroll to top