Kutatóközpontban zajlott az évindító SM civil vezetői találkozó

2015. február 26. | Aktuális

Különleges helyszínen rendezte meg az MSMBA az „évindító” konferenciáját: a betegszervezeti vezetőkkel való találkozásnak az EGIS Tudományos és Technológiai Központ adott otthont.

Az EGIS Gyógyszergyár Zrt. 2013. évben egyedülálló Tudományos és Technológiai Központot avatott a vállalat alapításának századik évfordulója alkalmából budapesti székhelyén. Az új központ 21. századi környezetet varázsolva, világszínvonalú interaktív eszközökkel mutatja be a gyógyszeripari kutatás-fejlesztést, a hatóanyag- és késztermékgyártás gyakorlatát a háromemeletes kiállítói központban. A gyógyszergyár lehetőséget nyújt a látogatóközpont, és ezen keresztül a gyógyszeripari kutatás-fejlesztés részleteinek minél szélesebb körben történő megismerésére, ezentúl az Egis a Tudományos és Technológiai Központban tartandó információs rendezvények ingyenes megszervezésének lehetőségét is felkínálja a hazai egészségügyi szegmens résztvevőinek.

Amint arról Nadabánné Benyik Éva, az MSMBA ügyvezető titkára beszámolt, az SM szervezeti vezetőkkel az éves munkaterv februári megbeszélése egyben egy tanulmányi kirándulással is felért, amely keretében bepillantást nyerhettek a gyógyszerkutatás és gyógyszergyártás történetébe és folyamatába a résztvevők. Idegenvezetéssel járták be a bemutatótermeket, lehetősége nyílt mindenkinek egy rövid időre vezérigazgatóvá válnia, s erről fotódokumentációt készítenie, majd mindenki elkészíthette a saját kézkrémjét is. “Élményes és tanulságos volt a program, köszönjük a vendéglátóinknak” – mondta Nadabánné Benyik Éva.

Scroll to top