Legyen a szövetségesünk, szőjön velünk!

2014. április 7. | Aktuális

Szője velünk a szolidaritás szőttesét! A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány a május utolsó szerdáján tartandó SM Világnap kapcsán figyelemfelhívó akciót indított az interneten is, hogy minél többen megismerjék az SM betegeket, s hogy milyen kihívásokat jelent ezzel a gyógyíthatatlan neurológiai betegséggel együtt élni. Virtuális szövőszékünkön bárki szőhet néhány sort, kiválasztva a számára tetsző színű [&hellip

Szője velünk a szolidaritás szőttesét! A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány a május utolsó szerdáján tartandó SM Világnap kapcsán figyelemfelhívó akciót indított az interneten is, hogy minél többen megismerjék az SM betegeket, s hogy milyen kihívásokat jelent ezzel a gyógyíthatatlan neurológiai betegséggel együtt élni.

Virtuális szövőszékünkön bárki szőhet néhány sort, kiválasztva a számára tetsző színű alapanyagot. Mindez szimbolizálja: a világ színes, s előrébb juthatunk, ha összefogunk. A “vetélő hajítás számláló” jegyzi, hogy hányan látogatták meg a szövőszéket, illetve összesen hány sor készült. Ezzel szimbolikusan bárki kifejezheti szolidaritását, ez egy gesztus az érintett családok felé. A virtuális szövőszék képére kattintva máris kezdheti a munkát!

Scroll to top