Leplezetlen kampány a kutatásokért

2011. október 24. | Sorstársak

Tizenöt nő vállalkozott arra Nagy-Britanniában, hogy meztelenre levetkőzik egy 2012-es jótékonysági naptár elkészítéséhez. A kezdeményezés egy olyan fotós nevéhez fűződik, akinek a felesége is SM betegséggel küzd, a cél pedig a figyelemfelkeltés. Amint a HVG hírül adta, a figyelemfelhívó akcióval és a naptárak eladásából származó bevétellel az SM és egy másik idegrendszeri betegség kutatását akarják [&hellip

Tizenöt nő vállalkozott arra Nagy-Britanniában, hogy meztelenre levetkőzik egy 2012-es jótékonysági naptár elkészítéséhez. A kezdeményezés egy olyan fotós nevéhez fűződik, akinek a felesége is SM betegséggel küzd, a cél pedig a figyelemfelkeltés.

Amint a HVG hírül adta, a figyelemfelhívó akcióval és a naptárak eladásából származó bevétellel az SM és egy másik idegrendszeri betegség kutatását akarják támogatni. A szereplők nem profi modellek, a szabadban készült képeken pedig nem a meztelenség dominál. A fotós személyes okokból vágott bele a naptárkészítésbe: feleségénél 18 évvel ezelőtt, 32 éves korában diagnosztizálták a sclerosis multiplexet.

 

Scroll to top