Nadabánné Benyik Éva

Magyar Érdemrend Lovagkereszt az MSMBA ügyvezetőjének

2013. március 14. | Aktuális

Nadabánné Benyik Éva, az MSMBA ügyvezető titkárának munkásságát a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozatával ismerték el a nemzeti ünnepen. A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) ügyvezető titkára elismerését Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere jelentette be a nemzeti ünnep alkalmából Budapesten. A miniszter az Erkel Színházban március 14-én tartott ünnepi ceremónián a Magyar Érdemrend [&hellip

Nadabánné Benyik Éva

Nadabánné Benyik Éva, az MSMBA ügyvezető titkárának munkásságát a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozatával ismerték el a nemzeti ünnepen.

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) ügyvezető titkára elismerését Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere jelentette be a nemzeti ünnep alkalmából Budapesten. A miniszter az Erkel Színházban március 14-én tartott ünnepi ceremónián a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, valamint a Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket Áder János köztársasági elnök megbízásából nyújtotta át azoknak, akik munkájukkal, hivatástudatukkal példát állítottak mások számára is. Nadabánné Benyik Éva volt a Békés megyei SM egyesület elnöke, egyik alapítója a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének és az SM betegek rehabilitációját szolgáló nyíregyházi SM centrumnak, közel másfél évtizede végzi munkáját az MSMBA ügyvezetőjeként.

Kapcsolódó cikkek:
Civil történet az 1999-es alapítástól a 2009-es számadásig
Egyedülálló SM centrum Nyíregyházán
Társadalmi szerepvállalás ma és holnap
Sikeres Gyulai címmel díjazták Nadabánné Benyik Évát

Scroll to top