SejtMag Magazin 2012. nyár

Megjelent a SejtMag Magazin nyári kiadása

2012. július 31. | Aktuális

A SejtMag Magazin, a sclerosis multiplexes betegek ingyenes, s hirdetéseket sem közlő országos magazinjának 2012. nyári lapszáma beszámolót közöl az SM Világnap hazai és külföldi eseményeiről, felvillantja az SM fotópályázat képeit, aktuális információkkal és emberi riportokkal enged bepillantást a betegséggel élők életébe és civil szervezeteinek törekvéseibe. A lap hasábjain megelevenednek a berekfürdői abilimpia képei, az [&hellip

SejtMag Magazin 2012. nyárA SejtMag Magazin, a sclerosis multiplexes betegek ingyenes, s hirdetéseket sem közlő országos magazinjának 2012. nyári lapszáma beszámolót közöl az SM Világnap hazai és külföldi eseményeiről, felvillantja az SM fotópályázat képeit, aktuális információkkal és emberi riportokkal enged bepillantást a betegséggel élők életébe és civil szervezeteinek törekvéseibe.

A lap hasábjain megelevenednek a berekfürdői abilimpia képei, az Európai SM Platform (EMSP) barcelonai konferenciájáról szóló beszámolóból kiderül melyik országban szerencsésebbek és hol vannak hátrányban az SM betegek. A nyíregyházi SM Rehabilitációs Centrum fejlesztéseiről, az országos egyesület és alapítvány pénzügyi helyzetéről, a területi betegszervezetek elmúlt hónapokban megvalósult programjairól is hírt ad az újság, amelyben riport is olvasható egy SM beteg asszonyról, aki teljes mozgáskorlátozottsága ellenére igyekszik kihozni mindent az életéből, amit korlátai megengednek.

A SejtMag Magazin alapítója a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA), kiadója a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE). A lap az SMBOE tagszervezeteiben tag SM betegeknek országszerte jár, emellett eljut az SM centrumként működő neurológiai osztályokra is.

A szerkesztő lapindító jegyzete
A lap innen letölthető PDF formátumban.

 

Scroll to top