Mindezt támogattuk 2014. második félévében

2014. december 18. | Címlap, Jelentés, MSMBA

Az MSMBA az átlátható működés és gazdálkodás jegyében rendszeresen és részleteiben beszámol az elvégzett munkáról és a támogatások felhasználásáról. 2014-ben is számos program jött létre az MSMBA támogatásával

A májusi SM Világnapi rendezvény folytatása volt a június 1- 5-ig, az országos egyesülettel közösen Berekfürdőn megrendezett „Mosoly hete”, amelynek első napját a „Mosoly fesztivált” az MSMBA szervezte és finanszírozta – a NEA-hoz benyújtott pályázatra a civil szervezet 1 millió forint támogatást kapott. A dotációból az útiköltséget támogatták és a programokhoz (főzőverseny, kézműves foglalkozás) szükséges nyersanyagokat biztosították.

Szeptember 6-án és 7-én rendezték meg az Országos SM Napot Győrben, amelynek első napján az egyesületvezetők részére konferenciát szervezett az MSMBA. Itt mutatták be a lezajlott önkéntes programot és a Békés Megyei Egyesület által beindított gyulai SM Adománybolt létrehozásának és működtetésének körülményeiről, tapasztalatairól számolt be Herczegné Szabó Marianna. Az SM Adománybolt célja, hogy az egyesület önfenntartását biztosítsa. A győri Famulus Hotelben megtartott konferencián részt vettek az újonnan megalakult egyesületek vezető is, összesen 24 fő.

A részletes támogatási adatokat tartalmazó táblázat IDE KATTINTVA érhető el.

Scroll to top