Működési pályázat az SM szervezeteknek

2010. március 16. | Közösség

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány pályázatot hirdet a sclerosis multiplexes betegeket támogató civil szervezetek 2010. évi működésének támogatására. A pályázatokat 2010. április 16-ig fogadják. A pályázat célja a sclerosis multiplexes (SM-es) betegeket támogató civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, a szervezet célja szerinti tevékenységei érdekében felmerült kiadások támogatása. Az MSMBA Kuratóriuma az arra érdemes pályázatok [&hellip

A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány pályázatot hirdet a sclerosis multiplexes betegeket támogató civil szervezetek 2010. évi működésének támogatására. A pályázatokat 2010. április 16-ig fogadják.

A pályázat célja a sclerosis multiplexes (SM-es) betegeket támogató civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, a szervezet célja szerinti tevékenységei érdekében felmerült kiadások támogatása. Az MSMBA Kuratóriuma az arra érdemes pályázatok között összesen 6 millió forintot oszthat szét.

Pályázatot nyújthat be minden olyan társadalmi szervezet vagy alapítvány, amely az alapító okiratában működése egyik céljaként SM-es emberek közvetett vagy közvetlen támogatását jelölte meg, továbbá valamely illetékes bíróság a pályázat kihirdetését megelőzően jogerősen nyilvántartásba vett, és az alapszabályának, illetve alapító okiratának megfelelő tevékenységét ténylegesen folytatja.

A támogatás a pályázó által a pályázatban megjelölt, 2010. január 1. és 2010. december 31. közé eső időszakban felmerült működési költségeihez és ugyanezen időszakban működéséhez kapcsolódó tárgyi eszköz beszerzéséhez nyújtott vissza nem térítendő támogatás. A pályázatban csak a támogatási időszakot terhelő költségekre vonatkozó számlák számolhatók el, melyek pénzügyi teljesítésének a pályázó által megjelölt támogatási időszak lejártát követő 30 napon belül meg kell történnie.

A támogatás mértéke maximálisan társadalmi szervezet esetében a szervezet tagnyilvántartásában szereplő természetes személyek száma alapján 3000 Ft/fő, de legfeljebb 300 ezer forint. Alapítványok esetében legfeljebb 200 ezer forint.

Kapcsolódó dokumentumok:
Pályázati kiírás és adatlap a pályázat benyújtásához

Scroll to top