Önkéntes kertépítés a zöld környezetért

2011. április 18. | Közösség

A világszerte megszervezett 15. Novartis Közösségi Nap keretében a cég munkatársai a nyakkendőt és a kiskosztümöt gumicsizmára cserélve csaptak fel önkéntesnek egy napra Nyíregyházán. Kék Ignácné, az SM centrum vezetője elmondta: 80 tuját vittek magukkal ajándékba, amelynek elültetéséről, belocsolásáról is gondoskodtak. Az örökzöldek amellett, hogy természetes kerítésként szolgálnak majd a centrum telekhatárán, por- és zajfogóként [&hellip

A világszerte megszervezett 15. Novartis Közösségi Nap keretében a cég munkatársai a nyakkendőt és a kiskosztümöt gumicsizmára cserélve csaptak fel önkéntesnek egy napra Nyíregyházán. Kék Ignácné, az SM centrum vezetője elmondta: 80 tuját vittek magukkal ajándékba, amelynek elültetéséről, belocsolásáról is gondoskodtak.

Az örökzöldek amellett, hogy természetes kerítésként szolgálnak majd a centrum telekhatárán, por- és zajfogóként is funkcionálnak, s nem utolsó sorban barátságosabbá teszik a környezetet. Az önkéntesek a munka szünetében megismerkedtek a centrum SM betegeivel, továbbá a számukra csapatépítő tréningként is felfogott kiránduláson testközelből ismerhették meg az országos SM alapítvány rehabilitációs célkitűzéseinek egyik fő helyszínét.

 

Scroll to top