Olaszországba is eljutott az SM Adománybolt híre

2015. november 10. | Aktuális, Kiemelt, Közösség

Magyar és olasz civilek és civil szervezetek részvételével zajló olaszországi rendezvényen mutatták be októberben a gyulai Önkéntes Pont projektet és a városban működő SM Adománybolt működését.

A Helyi polgárok az európai közéletben – hálózat a polgári részvétel erősítéséért címmel, a gyulai önkormányzat egy sikeres pályázatának keretében megvalósult háromnapos programnak Gyula legújabb testvérvárosa, az olaszországi Budrio adott otthont.

A magyar és olasz civil szervezetek, önkormányzati szakemberek részvételével zajló, a civilek meglévő nemzetközi kapcsolatainak megerősítését és új kapcsolatok kiépítését célzó háromnapos rendezvényen a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete is lehetőséget kapott tevékenységének bemutatására. Herczegné Szabó Marianna, az egyesület elnöke 15 perces előadásában a Békés megyében kialakított Önkéntes Pont hálózatának felépítéséről és működtetéséről, valamint a gyulai piactéren található SM Adománybolt koncepciójáról és működéséről tartott nagy érdeklődéssel kísért beszámolót.

Scroll to top