Országszerte cikkeztek az SM betegekről

2010. június 10. | Aktuális

Az MSMBA sajtópályázatára Szombathelytől Debrecenen át Szekszárdig érkeztek alkotások, ezeket mostantól sorra közreadjuk portálunkon. Amint arról beszámoltunk, az országos alapítvány 2010. márciusban hirdette meg országos sajtópályázatát annak érdekében, hogy az országban minél több szó essen a médiában a sclerosis multiplexről, a betegekről, a gyógykezelésről, a civil szervezetekről. A vártnál is több cikk, rádió, valamint tévériport [&hellip

Az MSMBA sajtópályázatára Szombathelytől Debrecenen át Szekszárdig érkeztek alkotások, ezeket mostantól sorra közreadjuk portálunkon.

Amint arról beszámoltunk, az országos alapítvány 2010. márciusban hirdette meg országos sajtópályázatát annak érdekében, hogy az országban minél több szó essen a médiában a sclerosis multiplexről, a betegekről, a gyógykezelésről, a civil szervezetekről. A vártnál is több cikk, rádió, valamint tévériport született, az eredményhirdetésre 2010. május 26-án, az SM Világnapján került sor. A következő hetekben Sorstársak rovatunkban folyamatosan közzétesszük az írásokat és riportokat.

 

Scroll to top