Fotó: Gyulai Hírlap Online - Rusznyák Csaba

Sikeres Gyulai címmel díjazták Nadabánné Benyik Évát

2013. január 25. | Aktuális

Sikeres Gyulai címmel ismerték el Nadabánné Benyik Éva, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) ügyvezető titkárának évtizedes civil munkáját az év elején. Gyulán a hagyományokhoz híven az újévi városházi fogadás keretében adták át az év városi elismeréseit azoknak a civileknek és szakembereknek, akik sokéves példamutató munkájukkal gyarapították a várost, sokat tettek az ott élők [&hellip

Fotó: Gyulai Hírlap Online - Rusznyák CsabaSikeres Gyulai címmel ismerték el Nadabánné Benyik Éva, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) ügyvezető titkárának évtizedes civil munkáját az év elején.

Gyulán a hagyományokhoz híven az újévi városházi fogadás keretében adták át az év városi elismeréseit azoknak a civileknek és szakembereknek, akik sokéves példamutató munkájukkal gyarapították a várost, sokat tettek az ott élők érdekében. Kitüntetést vehetett át Nadabánné Benyik Éva, a Békés megyei SM egyesület egykori vezetője is, aki több mint egy évtizede az MSMBA ügyvezető titkáraként tevékenykedik az SM betegekért. Sikeres Gyulai díjat kapott rajta kívül dr. Gyimesi András, Kiss József, Komoróczki Aliz és a Gyulai Agrár Zrt.

Az MSMBA ügyvezető titkára a sclerosis multiplex betegségben szenvedő polgárok életének és civil szervezeteik munkájának áldozatos, mindennapi segítéséért részesült a díjban.

Fotó: Gyulai Hírlap Online – Rusznyák Csaba

Scroll to top