SM betegek cipőjében egy egész napon át

2014. május 18. | Aktuális

Ment már fel olyan lépcsőn, ahol minden fok különböző távolságra volt a másiktól? Próbált már olyan korlátba kapaszkodni, amiből egyszerre többet is látott? – intézte figyelemfelkeltő kérdését az érdeklődők felé a Magyar SM Betegekért Alapítvány májusi akciójában. Vannak olyan emberek, akiknek minden nap hasonló megpróbáltatásokkal jár. A sclerosis multiplex-szel élők számára a kettős látás, szédülés, [&hellip

Ment már fel olyan lépcsőn, ahol minden fok különböző távolságra volt a másiktól? Próbált már olyan korlátba kapaszkodni, amiből egyszerre többet is látott? – intézte figyelemfelkeltő kérdését az érdeklődők felé a Magyar SM Betegekért Alapítvány májusi akciójában.

Vannak olyan emberek, akiknek minden nap hasonló megpróbáltatásokkal jár. A sclerosis multiplex-szel élők számára a kettős látás, szédülés, imbolygásérzés egyéb tünetekkel párosulva nehezíti meg a mindennapokat.

Akinek nem ismerős az érzés, annak azért, aki pedig tapasztalt már hasonlót, annak a betegekkel vállalt szolidaritás kifejezéseképpen volt érdemes ellátogatnia május 16-án a budapesti WestEnd City Center bevásárlóközpontba. A rendezvényen a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) figyelemfelkeltő installációjának jóvoltából egy speciális lépcsőn végigsétálva bárki megtapasztalhatta, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy SM betegnek nap mint nap.

 

Scroll to top