SM sorsársak a Facebook oldalon is

2012. december 20. | Közösség

SM betegek történeteit, sorstársak leveleit és hozzászólásait is olvasni lehet abban az internetes naplóban, amely a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) égisze alatt működik. Az MSMBA társadalmi tudatformáló kampányának részeként indított saját oldalt a Facebook közösségi portálon és egy internetes blogot, hogy ezeken a csatornákon is eljusson minél több SM beteghez, családtaghoz, illetve a [&hellip

SM betegek történeteit, sorstársak leveleit és hozzászólásait is olvasni lehet abban az internetes naplóban, amely a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) égisze alatt működik.

Az MSMBA társadalmi tudatformáló kampányának részeként indított saját oldalt a Facebook közösségi portálon és egy internetes blogot, hogy ezeken a csatornákon is eljusson minél több SM beteghez, családtaghoz, illetve a társadalom szélesebb nyilvánosságához. A kezdeményezés egyszerre szolgálja a betegekkel való kapcsolattartás, a visszacsatolás megteremtésének lehetőségét és az SM betegségben nem érintett emberek tájékoztatását, a tévhitek eloszlatását, az előítéletek csökkentését.

Az internetes napló a www.szklerozis.blog.hu címen, a közösségi oldal a www.facebook.com/msmba.hu címen érhető el.

 

Scroll to top