SM Világnap: Üzenjünk a világnak!

2020. május 19. | Aktuális, Címlap

Május 30-án SM Világnap. Mit üzennél a sorstársaknak? A járványhelyzet miatt idén elmarad az országos találkozó, de hallassuk a hangunkat! Küldj fotót, rajta tömör szöveges üzenetet a sorstársaknak vagy a világnak a vilagnap@msmba.hu címre, amit az országos alapítvány május 30-án, az SM Világnapon tízezrekhez eljuttathat figyelemfelhívó kampánya keretében.

 • Te mit üzennél SM betegként a sorstársaknak?
 • Te mit üzennél SM betegként a világnak?
 • Te mit üzennél hozzátartozóként, civilként, orvosként, gyógyszerészként, ápolóként az SM betegeknek?

Május 30-án lesz az SM Világnap. Évtizedes hagyományt tör meg a koronavírus idén, mert nem tudnak személyesen találkozni SM betegek és segítőik. De látszani és láttatni, biztatni és együttérezni így is tudunk, erre biztat mindenkit idén a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány.

Fogj egy nagy vagy még nagyobb papírt, ragadj ceruzát, filctollat vagy zsírkrétát és üzenj az SM Világnapon! Készíts egy fotót magadról és az üzenetedről.

Lehetsz egyedül vagy másokkal, írhatsz, rajzolhatsz, megoszthatod örömöd vagy szomorúságod is. Örülünk, ha felismerhető vagy a képen, de az sem baj, ha nem, csak legyél rajta. És írd oda az üzeneted sarkába, hogy SM Világnap, majd küldd el e-mailben a vilagnap@msmba.hu címre. Az alapítvány gondoskodni fog róla, hogy 2020. május 30-án minél többekhez eljusson az üzenet, felrázzon és erőt adjon, lelkesítsen vagy elgondolkodtasson. Figyeld a www.msmba.hu oldalt és az alapítvány Facebook-csatornáját a www.facebook.com/msmba.hu címen!

2020. május 27. szerda éjfélig várjuk a fotókat:
SM Világnap – Üzenjünk a világnak!
vilagnap@msmba.hu

 • Küldhetek-e több képet?
  IGEN, örülünk neki!
 • Nem baj, ha nem vagyok felismerhető?
  Bár szeretnénk minél több arcot látni, NEM baj, ha nem szeretnéd, de azért légy rajta a képen.
 • Csak SM betegek küldhetnek fotókat?
  NEM! Bárki, aki szívesen üzenne az SM betegeknek vagy érintettként a világnak.
 • Minden képet bemutatnak?
  NEM, fenntartjuk a jogot, hogy a sértő vagy technikailag nem megfelelő (életlen, elmosódott, túl kis felbontású, stb.) képeket kiszűrjük.
 • Láthatom a többiek fotóit?
  IGEN, az SM Világnapon megnyílik virtuális galériánk.

Lelkesen várjuk tehát a fotókat a vilagnap@msmba.hu címen!

Az alábbiakról még kötelességünk tájékoztatni:

SZEMÉLYISÉGI ÉS FELHASZNÁLÁSI JOGOK:
1. A fotó(ka)t beküldő személy a kizárólagosan felelős azért, hogy az általa beküldött fotók nem sértenek személyiségi, szerzői és adatvédelmi jogokat. Az Alapítvány nem tudja ellenőrizni a fotók készítésének körülményeit, semmilyen felelősséget nem vállal a benyújtott fotók tartalmáért.

2. A fotó(ka)t beküldő személy a felelős azért, hogy az általa beküldött fotó(ko)n felismerhető módon látható emberek – kiskorúak esetén a törvényes képviselő(k) – hozzájárulásukat adták a fotók elkészüléséhez és közzétételéhez. A fotó(ka)t benyújtó személy a felelős azért, hogy jogosult az általa beküldött fotó(k) felhasználására, a felhasználási jognak a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány számára történő megadására. A beküldő szavatolja, hogy a fotók Alapítvány általi felhasználása, közzététele nem sérti harmadik fél jogait. Az Alapítvány a beküldött fotókkal összefüggésben személyiségi, adatvédelmi vagy szerzői jogi jogvitákban semmilyen felelősséget nem vállal, a felelősség a beküldőt terheli.

3. A fotó(k) beküldésével a beküldő hozzájárul a fotó(k) nyilvános közzétételéhez, területi, időbeli és technológiai korlátozás nélküli felhasználási jogot ad a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítványnak. Elfogadja, hogy a fotó(ka)t az Alapítvány anyagi ellentételezés nélkül felhasználhatja.

4. A beküldött fotók törlése a vilagnap@msmba.hu címen kérhető. Ezt a 2020. május 30-i nyilvánosságra hozás előtt haladéktalanul vállaljuk, az SM Világnapi bemutatás után erre már korlátozottan van lehetőségünk.

Scroll to top