Jóbai Zsolt és B. Papp László a díjátadón (fotó: Havran Zoltán)

Szakmai díj a SejtMag Magazin főszerkesztőjének

2013. február 22. | Aktuális

  B. Papp László, a SejtMag Mazagin főszerkesztője nyerte el a “2012 egészségügyi kommunikációs szakembere” címet. A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) szakmai zsűrije B. Papp Lászlónak, a SejtMag Magazin főszerkesztőjének, a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) szóvivőjének ítélte oda a “2012 egészségügyi kommunikációs szakembere” címet – jelentette be Jóbai Zsolt, [&hellip

 

Jóbai Zsolt és B. Papp László a díjátadón (fotó: Havran Zoltán)B. Papp László, a SejtMag Mazagin főszerkesztője nyerte el a “2012 egészségügyi kommunikációs szakembere” címet.

A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) szakmai zsűrije B. Papp Lászlónak, a SejtMag Magazin főszerkesztőjének, a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) szóvivőjének ítélte oda a “2012 egészségügyi kommunikációs szakembere” címet – jelentette be Jóbai Zsolt, a NEEK elnöke Budapesten, a “Marketing, PR és reklám az egészségügyben” című országos konferencián.

A kitüntetett a lap indulása óta főszerkesztője az SM betegek országos lapjának, a SejtMag Magazinnak, emellett a Rákgyógyítás című lapot ugyancsak főszerkesztőként jegyzi, rendszeresen publikál a Medical Tribune, a PraxisMenedzsment és a Weborvos egészségügyi magazinok hasábjain. Több betegszervezettel dolgozik együtt, 2012-ben is aktív részese volt az SM rendezvények megszervezésének és lebonyolításának, nevéhez fűződik az “Ezerarcú kór, az SM betegek ezer arca” fotópályázat és a hozzá kapcsolódó fővárosi szabadtéri kiállítások megszervezése, továbbá a “Segíts Mozdulni!” médiapályázat lebonyolítása, amely révén országszerte számos cikk és riport foglalkozott az SM betegekkel. 2012-ben daganatos betegségekről és a vérzékenységről is vezetett nagy visszhangot kiváltott figyelemfelkeltő akciókat.

A budapesti díjátadáson a kitüntetett kiemelte: “elismerés leginkább azokat a betegeket illeti, akik a civil szervezetek tagjaiként arcukat, energiájukat, idejüket adják a betegtársak és az egészséges emberek érdekében szervezett programoknak, betegségük ellenére aktívan kiállnak a kezdeményezések mellett. Általuk válik hitelessé minden társadalmi célú kampány és kommunikáció, ezért a szakmai elismerés nekik is szól.”

Scroll to top