Szépségkirálynő lehet az SM beteg sorstárs

2017. április 4. | Címlap, Sorstársak

Szépségverseny döntőse a Csongrád megyei SM betegek egyesületének vezetője: Gyurácz Annamáriát bárki támogathatja szavazatával.

Gyurácz Annamária, az SM Betegek Csongrád Megyei Egyesületének vezetője a Miss Spinner 2017 – kerekesszékes szépségverseny címmel, kerekesszékes nők számára meghirdetett szépségverseny legszebb nyolc résztvevője között várja az immár nemzetközivé kiterjesztett megmérettetés április 8-i budapesti döntőjét.

A 2012-ben útjára indult kezdeményezés legfőbb üzenete, hogy megmutassa: a kerekesszékes nők számára is ugyanolyan fontos a szépség és a nőiesség, mint ép társaiknak. 2017-ben immáron 4. alkalommal rendezik meg az aktív kerekesszékes szépségkirálynő választást.

A döntőbe került nyolc versenyző közül közönségdíjjal jutalmazzák azt a versenyzőt, aki az internetes szavazás és az április 8-i döntőn leadott voksok alapján a legtöbb szavazatot kapja.

Szavazni a szervező Facebook oldalán, a versenyzők fotója mellett, a “tetszik” gomb megnyomásával, az országos döntő helyszínén pedig személyesen lehet.

Gyurácz Annamáriára ide kattintva, majd fotója alatt a tetszik gombot megnyomva lehet szavazni április 8-ig.

Scroll to top