Megnyílt a virtuális galéria: SM Világnap – üzenünk a világnak!

2020. május 30. | Aktuális, Címlap, Közösség

“SM Világnap – Üzenjünk a világnak!” – szólt felhívásunk: mivel 2020-ban a járványhelyzet miatt elmaradt a május 30-i Sclerosis Multiplex Világnaphoz kapcsolódó országos találkozó, azt kértük mindenkitől, hogy üzenjen fotóval az SM betegeknek.

A felhívásunkra nagyon sokan jelentkeztek, írtak, rajzoltak, fotóztak. Üzentek SM beteg sorstársak, családtagok, barátok, önkéntesek, orvosok, ápolók, gyógyszerészek, ismerősök és ismeretlenek. Üzentek fiatalok, középkorúak és idősek, üzentek Magyarország sok tájáról, de Angliából, Amerikából és Japánból is.

Szeretettel adjuk közre teljességében ide kattintva, Facebook-albumunkban elérhető virtuális galériánkat, merítsenek erőt belőle! Nemcsak az SM Világnapon. Köszönjük mindenkinek, aki részese lett a kezdeményezésnek!

SM Világnap – Üzenünk a világnak! Arra kértünk mindenkit, üzenjen az SM betegeknek. És üzentek! Teljes galéria: www.msmba.hu/vilagnap2020

SM Világnap – Üzenünk a világnak! Arra kértünk mindenkit, üzenjen az SM betegeknek. És üzentek!Teljes galéria: www.msmba.hu/vilagnap2020

Közzétette: Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány – 2020. május 30., szombat

 

Scroll to top