Új portál: megújult az MSMBA virtuális arculata

2014. november 18. | Aktuális, Címlap

A digitális fejlődéshez alkalmazkodva újította meg a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) internetes jelenlétét: az új honlap nemcsak új formában közli a rendszeresen frissített tartalmat, de a megújulás révén több platformon is eljut az olvasókhoz, s ezt a célt szolgálja az aktív Facebook jelenlét is

Az új honlap áttekinthetőbb, látványosabb formában szolgáltat tartalmat, az új internetes oldal immár nemcsak hagyományos számítógépeken és laptopokon, hanem táblagépeken és okostelefonokon is gond nélkül megjeleníthető. A fejlesztéssel az MSMBA célja, hogy még szélesebb körhöz juttassa el az alapítványi híreket, illetve az SM betegek és hozzátartozóik még könnyebben hozzáférhessenek a betegséget érintő információkhoz. A honlap hozzájárul az MSMBA korszerű arculatának megjelenítéséhez, a Facebook közösségi oldallal való közvetlen kapcsolat pedig gyors információáramlást biztosít. Az új honlap minden tartalmat megőrzött, amely az elmúlt években az msmba.hu oldalra felkerült, új rovataival, tágasabb és látványosabb címoldalával viszont sokkal több információt tud hatékony formában közvetíteni az olvasók felé.

Az új oldallal kapcsolatban bármilyen visszajelzést szívesen fogadunk, a webszerkesztőség az msmba.hungary@gmail.com címen érhető el.

Scroll to top