Minden Multiplex Magazin letölthető

2021. október 28. | Kiemelt

Immár a 2021-ben legutóbb megjelent lapszám is letölthető a Multiplex Magazinból. A nyomtatott lapot a kiadó az ország minden SM centrumot működtető neurológiai osztályára, valamint a betegszervezetekhez is eljuttatta.

Idehaza is több neurológiai centrumban zajlanak sclerosis multiplexes betegek bevonásával klinikai gyógyszervizsgálatok, ezek menetéről az internetről is ingyenesen letölthető Multiplex Magazin ad áttekintést. A betegtájékoztató kiadvány foglalkozik az európai országok közötti ellátásbeli különbségekkel, körképet közöl a hazai területi SM szervezetekről, összefoglalót ad a sclerosis multiplexes betegek gyermekvállalásáról, valamint bemutatja annak a felmérésnek a részleteit is, amelyet a neurológus szakorvosok kezdeményeztek a hazai betegek körében.

A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete által jegyzett ingyenes országos Multiplex Magazin eljut országszerte a neurológiai osztályokra, a területi betegszervezetekhez, illetve minden lapszám teljes terjedelmében, szabadon letölthető a www.msmba.hu/multiplex-magazin címről is.

Scroll to top