Országos SM Nap Debrecenben – itt a program!

2021. augusztus 23. | Aktuális, Címlap, Közösség, Tudomány

Szeptember 5-én, vasárnap Debrecenben szervezi meg a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége az Országos SM Napot.

Kedves Betegeink, Hozzátartozók!
Tisztelt Civil és Szakmai Partnereink!

Örömmel osztjuk meg az Országos SM Nap részletes programját. Az előzetes jelentkezések alapján nagy érdeklődéssel várja a sclerosis multiplexes közösség az országos találkozót, amelynek ebben az évben Debrecen, a város szívében található Kölcsey Központ szolgál méltó helyszínéül.

A szakmai program összeállításában törekedtünk arra, hogy minél több érdekességgel, máskor nem tárgyalt témákkal, mindenekelőtt pedig a mindennapokban is kamatoztatható praktikus ismeretekkel bővíthessék a résztvevők a tudásukat. Köszönjük minden előadónak, hogy vállalták a felkérést!

Örömmel látunk tehát minden SM és NMOSD beteget, hozzátartozót és szakembert is az Országos SM Napon. A szakmai és a kulturális programokon való részvétel, valamint az ebéd minden érintett és kísérője számára egyesületi tagságtól függetlenül ingyenes, viszont csak azokat tudjuk fogadni, akik előzetesen regisztrálnak és elhozzák védettségi igazolványukat, amelyet a konferenciaközpont személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal együtt kér bemutatni. A térségi SM szervezetek már jelezték csoportjaikat, az egyéni jelentkezéseket 2021. augusztus 31-ig fogadjuk.

Az Országos SM Nap az ismereteken túl a találkozás öröméről, az élményszerzésről is szól. Bízunk benne, hogy a nap végén minél többen fogják úgy értékelni, hogy sikerült megvalósítani a célunkat.

Barátsággal várunk mindenkit!

Furcsa Józsefné
elnök
Magyar Sclerosis Multiplexes Betegek Szövetsége

A program innen letölthető PDF formátumban

Scroll to top