A MoSoly hetére invitálják az SM betegeket

2014. április 8. | Aktuális

MoSoly hete címmel csaknem egyhetes szakmai, közösségi és rekreációs programot szervez SM betegek és családtagjaik részére a Szolnok megyei Berekfürdőn június első hetében a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete. A rendezvény célja, hogy a résztvevő SM betegek aktív programok keretében közösségi élményhez jussanak, valamint a baráti kapcsolatok kialakításán kívül egészségnevelő tanácsokkal és életviteli ismeretekkel gazdagodjanak, [&hellip

MoSoly hete címmel csaknem egyhetes szakmai, közösségi és rekreációs programot szervez SM betegek és családtagjaik részére a Szolnok megyei Berekfürdőn június első hetében a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete.

A rendezvény célja, hogy a résztvevő SM betegek aktív programok keretében közösségi élményhez jussanak, valamint a baráti kapcsolatok kialakításán kívül egészségnevelő tanácsokkal és életviteli ismeretekkel gazdagodjanak, optimista hangulatban, sorstársaikkal töltsenek el néhány napot.

A hatnapos programban a betegséggel való együttélést segítő szakmai előadásokon túl többek között kreatív kézműves foglalkozás, egészségfelmérés, kozmetikai tanácsadás, gyógytorna, angol nyelvoktatás, csillagvizsgálat és dietetikai tanácsadás is szerepel.

A MoSoly hetének az SM betegek rendezvényeinek immár évek óta jól bevált helyszíne, a berekfürdői Megbékélés Háza Református Konferencia központ ad otthont 2014. június 1. és 6. között.

A rendezvény részletes programját Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete honlapján, ide kattintva nézheti meg.

A jelentkezési lapot ide kattintva töltheti le.

 

Scroll to top