Békésben is évet zárnak

2015. november 27. | Aktuális, Közösség

A Békés megyei SM egyesület 2015-ös évének lezárásaként, az idén elvégzett munka összefoglalását is célzó év végi ünnepi közgyűlésre hívja tagságát az egyesület vezetősége.

Sok munka, öröm, siker és csalódás, közös élmények, együtt eltöltött szép napok és fejlődés jellemzi az egyesület 2015-ös munkaévét – áll a rendezvény meghívó levelében. A lassan magunk mögött hagyott év összefoglalásaként 2015. december 5-én (szombaton) 10.30-kor, Gyulán a Civilházban (Esze Tamás utca 2.) /képünkön/ rendezik meg a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete soron következő közgyűlését.

A regisztrációhoz kötött rendezvényre minden tagot, támogatót és érdeklődőt szeretettel várnak. Herczegné Szabó Marianna egyesületi elnök jelezte: november 30-ig várják a jelentkezéseket. – Ha tagjainknak a részvételt illetően bármilyen jellegű nehézségük akad, s ezt jelzik, igyekszünk segíteni – fogalmazott. Tele kocsi esetén a civil szervezet megtéríti a résztvevők útiköltségét. A rendezvényen tagdíj fizetésére, valamint az új tagok bemutatkozására is lehetőség lesz.

 

Scroll to top