Bezárt, de helyben segít a nyíregyházi SM Centrum

2020. március 19. | Aktuális

A nyíregyházi intézményt a fenntartó Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány bezárta, ám betegeinkkel fenntartjuk a kapcsolatot és a helyben élőknek segítünk, amiben tudunk.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által – a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kockázatok csökkentésére – kiadott útmutatónak megfelelően az intézmény épületében nyújtott szolgáltatásokat további intézkedésig felfüggesztettük. A centrum, mint fogyatékos személyek nappali intézménye a koronavírus járvány miatt nem működik tovább, ám a centrum munkatársai a szolgáltatást igénybevevőknek az ellátását a vészhelyzet ideje alatt az önálló életvitelük támogatása érdekében szükséges szolgáltatásokkal segítik. Számíthatnak rájuk például bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, ügyintézésben Nyíregyházán.

Betegeinkkel telefonon tartjuk a kapcsolatot, hogy helyzetükről, állapotukról, a segítségnyújtási szükségletek felől érdeklődjünk. A tájékozódást segítő információkat az alapítvány a www.msmba.hu honlapján és a www.facebook.com/msmba.hu oldalán is folyamatosan megjeleníti.

Az ellátottak által a segítség megszervezése érdekében hívható telefonszámok: (0630) 259-9149, (0630) 261-5263 E-mail cím: kektv@freemail.hu

 

Scroll to top