Fotópályázat 2019.

2019. május 14. | Címlap, Sorstársak

  MSMBA
  Köszönjük, hogy érdeklődik a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány fotópályázata iránt, amelyet a Roche (Magyarország) Kft. támogatásával hirdettünk meg! Örömmel fogadjuk fotóit! Kérjük, hogy töltse ki az alábbi adatokat, majd ha megismerte és elfogadja pályázati kiírásunk szabályzatát, töltse fel a fotókat.
  Ha technikai segítségre lenne szüksége, kérjük írjon a fotopalyazat@msmba.hu címre.
   

   
   

   
   

   
   

   
   

   

  Adatkezelés
  A pályázó személyes adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Alapítvány a fotópályázat lebonyolításához szükséges mértékig és ideig kezelje. A név, az e-mail cím és a telefonszám megadására a kapcsolattartás miatt van szükség. A lakcím és születési idő megadása azért szükséges, hogy egyértelműen beazonosítható legyen a fotók tartalmáért és jogszerűségéért felelősséget vállaló pályázó személye. Az Alapítvány – jogszabályi kötelezettségeit leszámítva – személyes adatot nem ad ki harmadik személynek. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy nevét, mint pályázót, illetve mint esetleges díjazottat az Alapítvány közzétegye, illetve a beküldött fotó közzétételekor a fotó mellett szerepeltesse. Mivel a képmás is személyes adat, a pályázó felelőssége, hogy a fotókon szereplők hozzájárulásokat adják a fotók elkészültéhez és közzétételéhez, a korlátlan felhasználási jog Alapítvány javára történő megadásához.

  Adatvédelmi, személyiségi és szerzői jogi kérdések:
  1. A pályázatot benyújtó személy a kizárólagosan felelős azért, hogy az általa pályázati nevezésként beküldött fotók megfelelnek a kiírás tartalmi követelményeinek, valamint nem sértenek személyiségi, szerzői és adatvédelmi jogokat. Az Alapítvány semmilyen felelősséget nem vállal a benyújtott fotók tartalmáért.
  2. A pályázatot benyújtó személy a felelős azért, hogy a pályázatra általa benevezett fotókon felismerhető módon látható emberek – kiskorúak esetén a törvényes képviselő(k) – hozzájárulásukat adták a fotók elkészüléséhez és közzétételéhez.
  3. A pályázó a pályázaton való elindulással, a képek beküldésével nyilatkozik arról, hogy jogosult a fotók felhasználására, a felhasználási jognak az Alapítvány számára történő megadására. A pályázó szavatolja, hogy a fotók Alapítvány általi felhasználása nem sérti harmadik fél jogait.
  4. A pályázó a pályázaton való elindulással, a képek beküldésével nyilatkozik arról, hogy a fotó készítője a beküldött képek vonatkozásában területi és időbeli korlát nélküli, korlátlan felhasználási jogot ad az Alapítványnak.
  5. A pályázó a pályázaton való elindulással, a képek beküldésével nyilatkozik arról, hogy az Alapítvány – a fotópályázat eredményétől, a pályázó díjazásától függetlenül – anyagi vagy más jellegű kötelezettség nélkül, területi és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja a fotókat. A felhasználási jog vonatkozik a többi között interneten, sajtóban, televízióban, rendezvényeken, kiadványokban, videók részeként való közzétételre, illetve arra, hogy az Alapítvány is korlátlan felhasználási jogot engedhet harmadik félnek, például partnerszervezeteknek, támogatóknak. Az Alapítvány a beküldött fotókkal összefüggésben személyiségi, adatvédelmi vagy szerzői jogi jogvitákban semmilyen felelősséget nem vállal.

  A pályázatra nevezett fotók:
  (egy űrlapon 3 fotó küldhető be, egy pályázó legfeljebb 6 fotóval pályázhat, jpg formátum, képenkénti méretkorlát 8 MB)
  (Túl nagy fájlok, feltöltési akadozás esetén több űrlapon is beküldhetők az egy pályázathoz tartozó képek)
  Technikai segítség: fotopalyazat@msmba.hu

   

   

   

   

   
   
  Nagy fájlok feltöltése akár több percet is igénybe vehet, kérjük ne zárja be ezt az oldalt, amíg a visszaigazoló üzenet meg nem jelenik.

  Scroll to top