Fővárosi művészetterápiás csoport indul SM betegek számára

2022. február 18. | Sorstársak

Tíz héten át zajló speciális művészetterápiás alkotó csoportot indít SM-mel élő, a művészetek és az alkotás iránt érdeklődő betegek számára egy fővárosi művészetterapeuta, aki maga is az ezerarcú kórral éli mindennapjait.

A csoportos műhely nem igényel művészeti előképzettséget, az ülések során különböző képzőművészeti ágakat és eszközöket lesz lehetőségük kipróbálni a résztvevőknek. A programot és a feladatokat az SM-mel érintettek speciális képességeihez és készségeihez igazodva állítják össze.

Az SM-mel személyesen is érintett, a csoportot szervező művészetterapeuta, Mirka Eszti Klein így invitálja az érdeklődőket: “Folyton azt tanácsolják, hogy csökkentsük magunk körül a stresszt, hogy ezzel segítsük az állapotunk alakulását. Ehhez azonban érdemes először a saját magunkban felgyülemlett feszültséget realizálni. Ha szeretnél egy biztonságos térben együtt alkotni és ezáltal letenni kicsit a hétköznapok súlyából, hasonló helyzetben lévőkkel kapcsolódni és derűsebben tekinteni a holnapra, akkor várlak szeretettel!”

A március elején induló, tíz héten át tartó programhoz maximum nyolc fő csatlakozhat. Elsősorban olyan érdeklődők jelentkezését várják, akik hétről-hétre rendszeresen részt tudnak venni a csoportmunkában. A programon való részvétel önköltséges.

További információ, a részvétel részletes feltételei az alábbi linken érhetők el:
https://www.facebook.com/events/1620865548280589/

Scroll to top