Örömtáncra várjuk az SM betegeket és barátaikat!

2021. május 31. | Aktuális, Kiemelt, Sorstársak

A május végi SM Világnap apropóján, de már a szeptember eleji Országos SM Napra készülve várjuk azok jelentkezését, akik szívesen lennének részesei a sclerosis multiplexes betegekért szóló videóklipnek.

A Biogen gyógyszercég magyar munkatársai úgy gondolták, jó lenne, sokaknak talán örömöt adhatna, ha a Jerusalema örömtáncba sikerülne SM betegeket is bevonni. Megcsinálták hát az alapverziót azzal az elhatározással, hogy ez nem a klip végső formája, mert ebből még az SM betegek hiányoznak. Szándékosan kerültek a koreográfiába olyan elemek, amelyek akár ülve, akár a monitor előtt vagy telefonnal a kézben is követhetők.

Várjuk tehát a jelentkezőket az egész országból! A kezdeményezők vállalják, hogy a nyár folyamán az ország több településére is elmennek forgatni, ahol összeáll egy-egy kis lelkes csapat, akik szívesen részesei lennének néhány jelenet erejéig a klipnek. A leveleket az smvilagnap@msmba.hu címre várjuk és továbbítjuk a stábnak, akik a jelentkezések alapján felveszik a kapcsolatot azokkal, ahová el tudnak menni, illetve megbeszélik velük a további részleteket.

Scroll to top