Tánckihívás SM betegeknek: itt vannak az oktatóvideók!

2021. július 19. | Aktuális

A 2021. májusi SM Világnapon közzétett felhívásra több városból is jelentkeztek, hogy szeretnének részesei lenni a sclerosis multiplexes betegeknek meghirdetett Jerusalema tánckihívásnak. Elkészültek az oktatóvideók: állva, ülve, segédeszközzel is lehet gyakorolni a tánclépéseket, majd csatlakozni a budapesti, a szegedi vagy a hatvani forgatási helyszínhez.

Karikó-Tóth Tamás diplomás gyógytornász és koreográfus közreműködésével készültek el az oktatóvideók. A Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) és a Biogen Hungary Kft. közös kezdeményezése nyomán a tervek szerint Budapesten, Szegeden és Hatvanban lesz augusztus során forgatás, amikor minél több SM beteget, hozzátartozókat, önkénteseket, orvosokat, ápolókat, segítőket is várnak, hogy legyenek részesei az örömtáncnak. A felvételekből egy klip készül, amelynek a premierje szeptemberben Debrecenben az Országos SM Napon lesz, a klip széles körű nyilvánosságot is kap. A résztvevők hozzájárulásukat adják a felvétel közzétételéhez. A pontos helyszínek és időpontok még szervezés alatt.

A csapatvezetők:

  • Budapest: Gáll György – pranesvara@gmail.com
  • Szeged: Mindszenti Andrea – mindszentiandi@gmail.com
  • Hatvan: Nagyné Siraky Szilvia – sirakyszilvia@gmail.com

A szervezők azt kérik, hogy akik csatlakoznának a tánchoz, az alábbi oktatóvideók alapján készüljenek fel, illetve e-mailben vegyék fel a kapcsolatot a helyi csapatvezetőkkel.

AZ OKTATÓVIDEÓK ITT ÉRHETŐK EL

AZ SM VILÁGNAPI FELHÍVÁS ÉS AZ ALAPTÁNC ZENÉVEL ITT LÁTHATÓ

Scroll to top